Afacere cu capital 100% românesc care susține și alte afaceri românesti

Cum e diferită mâncarea de la Dinner Food???
February 13, 2020
Protejăm interesele angajatilor
March 2, 2020

În procesul de selecție al furnizorilor de materie primă și servicii primează afacerile românești, astfel încurajăm fermieri și legumicultori români în loc să cumpărăm, mai ieftin, din import; toți angajații nostri sunt cetățeni români desi procesul de selecție este mai greoi și mai scump decât in cazul forței de muncă din alte țări.

Auzim prea des și prea tare despre antreprenoriatul românesc, că nu e competitiv, că nu e aliniat la piață, că nu e eficient și altele din aceiași notă.
La felde des facem cumpărături fără să verificăm etichetele și proveniența produselor.
Haideți să facem un exercițiu de imaginație și să vedem cum credeți că ar fi dacă am citi mereu etichetele, dacă am alege conștient nu impulsiv cum să ne facem cumpărăturile și am face alegeri locale ?

Ce credeți că s-ar întâmplă dacă 80% din români ar alege să consume produse din România ?
Noi credem că fiecare industrie ar putea prosperă și prin acestea însăși oamenii din România.
Noi credem în antreprenoriatul românesc la fel de mult cum credem în alegeri conștiente și în oameni valoroși. Noi suntem un exemplu ca se poate si ca Romania lucrurilor bine facute nu este o poveste.
Noi, am creat peste 200 locuri de muncă pentru oameni pe care îi respectăm și îi valorizăm, suntem că o familie pentru că împărțim aceleași valori și ne gândim la afacerea noastră la fel cum ne gândim la o familie. Vedem această afacere că pe ceva stabil, funcțional și necesar. Și toate celelalte afaceri românești la fel.

Va invit să puneți umărul la o Românie mai prosperă cumpărând constant produse românești și să încurajați astfel antreprenorii romani.

Împreună suntem mai puternici.
#CuDragDinRomânia

Dacă în lista ta de prieteni cunoști pe cineva care este antreprenor și vrei să îi susții afacerea da-i tag aici, promovează-i pagină de business pe profilul tău personal, scrie o evaluare pe pagină lui și cumpără de acolo ori de câte ori ai posibilitatea.