Cum e diferită mâncarea de la Dinner Food???

Dinner Food – Afacere stabilă
February 13, 2020
Afacere cu capital 100% românesc care susține și alte afaceri românesti
March 2, 2020

Doar nouă ni se pare că e greu să facem alegeri sănătoase în materie de alimentație???

Mă uit prin galantarele competitorilor Dinner Food și văd o prezență exagerată a mâncărurilor exclusiv nesănătoase și ma ia cu frig 😊. Da, și la noi găsești Pui Shanghay și aripioare picante însă le facem din carne proaspată. Proa-spă-tă. Adică Necongelată. Adica fresh 😊.

 

Piept de pui proaspăt + ou + pesmet= love, pardon, Pui Shanghay

 

Asa și cu restul preparatelor noastre.

Ciorba, de exemplu nu o facem la grămadă cum se practică, aceiași bază de legume congelate, vegeta și separat carnea respectivă. NUUUU, noi ne încăpățânăm să o facem în varianta clasică, adică fiecare ciorbă cu baza ei de legume, proaspete, cu condimente naturale fară monoglutamat de sodiu cu cărnița ei specifică și cu timpul ei de fierbere. Da, căci fiecare are timpi diferiți pentru preparare, rețete diferite și clar gusturi unice.

 

 

Și cartofii de la Dinner sunt diferiți, sunt cartofi proaspeți, proveniți de la fermieri români pe care noi îi curățăm într-o secție separată de procesat legume. Apoi îi tăiem în funcție de specificație (cuburi mici pentru ciorbă, julienne pentru prăjit, mai mari pentru wedges sau cuburi mari pentru nature) și îi ambalăm în pungi vidate pentru că aceștia să ajungă fresh în locația unde vor fi preparati. Tu unde ai mai mâncat cartofi prăjiți din cartofi proaspeți în ultima vreme înafara de Dinner Food? Grea intrebare, știu și îți spun și de ce.

 

 

Păi cartofii congelați sunt mai ieftini, mai ușor de gestionat d.p.d.v. logistic și mult mai usor de prăjit. Noi nu îi folosim căci știm că își pierd din nutrienți prin congelare, pentru că au aditivi de congelare care în cantități mari au risc cancerigen, pentru că știm că nu sunt de proveniență autohtonă și mai ales că au un gust total nepotrivit pentru preparatele noastre. Să nu mai zic că nouă ne place sa încurajăm producătorii românești că știi deja.

Și cu carnea e delicat. Am căutat special spațiu pentru fabrică cât mai generos căci nu voiam să renunțăm la tranșatul cărnii care ne lua foarte mult spațiu dar care ne aducea pe masa cotlete perfecte. Evident că este complicat de gestionat procesul de transare, căci ai pierderi pe care dacă ai cumpara produsul finit nu le-ai avea. Este complicat căci necesită și timp și o gestionare eficientă a fluxului de materie primă. Nici nu poți tranșa mai multă carne decat ai nevoie dar nici nu poți face insuficiente bucăti de ceafa numai bună de rumenit pe grătar. Așa că ne străduim să aproximăm cât mai precis căci nu reciclam mâncarea. Chiar deloc deși se practică și este foarte eficient financiar.

De ce facem toate astea?

Păi pentru că acestea sunt avantajele nostre competitive reale, asta ne face să creștem de la an la an, acestea ne dau stabilitate. Mâncarea bună e specialitatea nostră, noi doar din aceasta știm să facem și nici nu ne dorim să încercăm altceva.

Mai facem toate astea doarece de fiecare dată când tu revii și mănânci la Dinner Food ne confirmi că facem bine, că ai ales în detrimentul altei locații să vii la noi, pentru că ai încredere că mâncarea este la fel de bună mereu.

Așa cum tu vei veni iar să mănânci la noi tot așa și noi vom păstra calitatea produselor  mereu la standardele cu care te-ai obisnuit deja.

Multumim că ai încredere în ce facem noi și că ne confirmi că îți pasă să mănânci mâncare făcută cu cele mai bune ingrediente.