Isterie generală

Facem afaceri într-un mod etic și transparent
March 4, 2020
Punem lupa pe comportamentele pozitive
March 6, 2020

 

Caut să închid televizorul, internetul, radioul și dacă se poate să mă mut la țara, la aer curat, departe de zgomot și poluare. Exact așa se numesc și știrile agresive care tot circula în ultima vreme despre supervirusul cu calități de ucidere în masă. Po_LU_A_RE. Mă simt intoxicat deja de atâtea știri

Nu râd, e pe bune dar parcă nu e atât de dramatic. Și când îmi dau seama că de fapt teama ne micșoreaza și ne face mai vulnerabili parca deja mă apucă tusea și pe mine. Evident, nouă oricum ne trebuie Corona căci ne descurcăm și cu provocările deja prezente cum ar fi: taxele, colesterolul, gălăgia de pe secția de procesare, noul premier și traficul. Unde să mai facem loc și de virusul ăsta???

Alegem în schimb să fim atenți la ce se petrece în jurul nostru, la faptele concrete nu la speculații, alegem să fim mai constienți de puterea gesturilor mici, cum ar fi spălatul pe mâini sau tușitul în palma, alegem să nu ne panicăm și îi indemnăm și pe cei din jurul nostru sa fie raționali și responsabili.

Nici nu mai zic că am rămas fără malai în magazie că o sa fiu acuzat că e strategie de marketing copiată de la cei mai mari.

Noi ne continuăm viața în forță așa cum știm noi să facem, rulăm cu motoarele turate și ne vedem de viața noastră. Nu ne trebuie virușii lor!