Protejăm interesele angajatilor

Afacere cu capital 100% românesc care susține și alte afaceri românesti
March 2, 2020
Facem afaceri într-un mod etic și transparent
March 4, 2020

Astăzi, în România depopulată, este o adevarată aventură să găsești oamenii potriviți pentru poziția liberă. Este de fapt una din cele mai provocatoare sarcini ale unui antreprenor.

Știm deja despre exodul cumva firesc prin care trecem noi ca și nație la fel cum stim că exista și soluții pentru a rezolva această situație.

Cea mai accesibilă ca și timp de implementare este importul de forța de muncă calificată din alte țări. Deși calculul operational arată că este mai scump riscurile sunt mai mici căci agențiile de recrutare preiau mare parte din acestea. Mai rămâne la noi, la antreprenori doar disponibilitatea financiară de a acoperi costurile de recrutare suplimentare și gata. Avem pozițiile ocupate toate.

Altă metodă pentru a atrage personal calificat este să ridici nivelul de salarizare peste medie, cu bonusuri de performanță și sa le asiguri angajaților un mediu de lucru onest în care ei să se poată dezvolta conform abilităților lor. Deși este mai greu de implementat și generează costuri mai ridicate aceasta din urmă variantă, funcționează mai bine pe termen lung. În primul rând suntem atenți să îi păstrăm motivați pe angajatii nostrii și nu doar din punct de vedere financiar.

Noi, la Dinner Food suntem de părere că fiecare merită o șansă în plus, de aceea preferăm să creștem oameni din interior pentru pozițiile cheie, oameni care au trecut prin mai multe roluri în companie căci așa vor întelege mai bine toate procesele și vor fi mai atenți să fie sprijin pentru cei din echipa lor atunci cănd aceștia vor avea nevoie. În felul acesta asigurăm succesul unei echipe dar suntem atenți și promovăm doar pe aceia care au calitațile necesare pentru a gestiona perfect procesele și oamenii din departamentele lor.

Preferăm să facem recrutări mai complicate si mai de durată dar să găsim oamenii potriviți pentru pozițiile deschise decât să avem fluctuație mare de personal.

Avem în structura Dinner Food oameni care ne sunt alături de 13 ani și le suntem recunoscători pentru loialitate însa suntem conștienți ca acest lucru se datoreaza eforturilor pe care le facem constant ca fiecare angajat în parte să se simta membru important în echipa, să se simta valoros și mai mult să își găsească un echilbru între viața profesională și viața personală.

Ne plac angajatii fericiti căci atunci sunt mai productivi și creaza un mediu sănătos de lucru. Pentru ca angajații nostrii să fie relaxați ne ținem mereu promisiunile și întelegem evenimentele importante din viața lor.

Credem cu tărie că unul din cele mai importante motive ale stabilității afacerii noastre il constituie loialitatea angajaților noștri.

#MaiAvemPozițiiDeschise

Poți aplica pe office@dinnerfood.ro dacă iți dorești un mediu de lucru onest și sigur.